15371
post-template-default,single,single-post,postid-15371,single-format-standard,stockholm-core-1.0.5,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Online afvalprogramma

Online afvalprogramma

Online afvalprogramma

Maak van je dromen jouw doelstellingen met ons online afvalprogramma

Veruit het populairste goede voornemen in Nederland met 48,3% in 2016 was afvallen. Vanaf de eerste week van januari stroomt de sportschool weer vol met fanatiekelingen, maar meestal geven die het al gauw op. Online afvalprogramma’s met diverse voedingsadviezen zijn genoeg te vinden, maar is het grootste probleem wel niet onze eigen motivatie? Daarom zijn wij gekomen op ons eigen online afvalprogramma, niet met diverse sport- en voedingsadviezen, maar met motivatie adviezen!

Tip 1

De eerste stap in ons online afvalprogramma is om te beseffen dat het leven te kort is om niet tevreden rond te lopen met je eigen lichaam.

Tip 2

Het tweede punt uit onze online afvalprogramma is het besef dat iederéén, of diegene nou dik, dun, lang of kort, het maakt niet uit, met hard werken prachtige resultaten kan bereiken. Één van de meest inspirerende personen op de wereld, Arnold Schwarzenegger, kreeg in zijn jeugd te horen dat hij nooit een acteur zou worden in Amerika door zijn afschuwelijk accent. Wat is nu wereldwijd één van de bekendste filmuitspraken in de gehele filmindustrie? Juist ja, ‘’I’ll be back’’ van Arnold Schwarzenegger. Door het feit dat dit met Arnold zijn accent wordt uitgesproken. Als we iets kunnen leren van Arnold Schwarzenegger, is het dat je met hard werk prachtige dingen kunt bereiken in het leven en niet moet luisteren naar de mensen die negatieve energie overbrengen aan anderen. Het begin van resultaat is het omzetten van je dromen in daden. Maak van je dromen dus vandaag nog je doelstellingen. Indien dit afvallen is, werk er hard voor en vertrouw op jezelf.

Tip 3

Het derde punt van het online afvalprogramma is om een sportvriend/vriendin te vinden met dezelfde doelstellingen als jou. Uit onderzoek blijkt dat samen sporten resulteert in meer inspanning, langere uithoudingsvermogen en het lichamelijk aanmaken van het stofje endorfine. Dit stofje bevorderd je geluksgevoel en zorgt voor minder spierpijn na het trainen. Daarnaast is samen sporten natuurlijk ook veel gezelliger en kan je elkaar helpen met het uitvoeren van diverse oefeningen.

Veel succes met het behalen van jouw doelen!

Wij van Instant health hopen dat onze online afvalprogramma uw motivatie om uw doelstellingen te bereiken bevordert, en daadwerkelijk u aanzet om uw dromen te verwezenlijken.

 

No Comments

Post a Comment