54620
post-template-default,single,single-post,postid-54620,single-format-standard,stockholm-core-1.0.5,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Opzoek naar een baan in de mondzorg? DentalMatch helpt je verder!

Dentalmatch

Opzoek naar een baan in de mondzorg? DentalMatch helpt je verder!

Ben jij afgestudeerd in de mondzorg of al een tijd werkzaam in de tandheelkunde en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Dan helpt DentalMatch jou graag verder. DentalMatch is een werving, selectie en detacheringsbureau voor professionals en bedrijven in de tandheelkundige sector.

DentalMatch

DentalMatch is een detacheringsbureau die helpt bij het zoeken van de juiste baan of werknemer in de mondzorg. Met een groot netwerk in de tandheelkundige zorg helpen ze je aan een baan bij een praktijk die echt bij jouw past. Je kan dan ook rekenen op een persoonlijke en professionele benadering, bij DentalMatch werken namelijk alleen personen die zelf ook in de tandheelkunde werkzaam zijn geweest. Zo heb je altijd een gesprekspartner die weet waar hij of zij over praat en die ook weet wat jij nou eigenlijk bij een werkgever zoekt om zo te zorgen voor de perfecte match.

DentalMatch kijkt naar jouw wensen

Zoals eerdergenoemd staat DentalMatch voor een persoonlijke en professionele benadering. Dit betekent dat jouw wensen altijd centraal staan bij het vinden van de juiste baan en je daarnaast ook wordt voorzien van advies. Zo kan het dat je opzoek bent naar een nieuwe stap in je carrière of dat je opzoek bent naar andere werkomstandigheden zoals de balans tussen werk en vrijetijd, contractvorm, doorgroeimogelijkheden of ben je opzoek naar een beter salaris. Dit zijn slechts een aantal factoren die mee kunnen spelen bij jouw zoektocht naar een nieuwe baan, DentalMatch bespreekt dan ook graag jouw beweegredenen om zo te zorgen voor de ideale match.  Daarnaast is DentalMatch persoonlijk bekend bij de praktijken waardoor zij ook veel informatie kunnen geven over het team waar jij je mogelijk in gaat bevinden, de sfeer op de werkvloer, de werkzaamheden en doorgroeimogelijkheden.

Dit mag je van DentalMatch verwachten

  • Gemotiveerde recruiters die jou verder willen helpen aan de ideale baan in de mondzorg
  • Een breed netwerk in de tandheelkunde met veel connecties
  • Job alerts die jou op de hoogte houden van de meest relevante vacatures
  • Ervaren recruiters die werkzaam zijn geweest in de mondzorg die weten waar ze over praten
  • Een persoonlijke aanpak waarbij wordt gekeken naar jouw wensen als werknemer

 

 

 

 

 

No Comments

Post a Comment