Wees extra voorzichtig met hapjes om gasten echt te imponeren.
INGREDIËNTEN
2 Libanese komkommers
200 gram feta
2 eetlepels Griekse yoghurt
6 olijven
1 teen knoflook
1 eetlepels fijngehakte peterselie
1 theelepel geraspte citroenschil
Serveertip!
Muntblaadjes en citroenpartjes
METHODE
1. Prak de olijven fijn in een kommetje en plet de knoflook teen.
2. Snijd de komkommers met een dunschiller in de lengte van ongeveer 2 mm dik. Plaats de komkommer repen op een schaal.
3. Prak in een kommetje de feta kaas fijn met een vork. Voeg daarna de yoghurt, olijven, knoflook, peterselie en citroenschil aan de feta kaas toe en meng het door elkaar heen.
4. Dep de komkommer repen droog met een papieren doekje en doe 2 theelepel feta-mengsel aan het einde van elke komkommer reep. Rol de komkommer reep op en zet het vast met een tandenstoker.
5. Wil je het nog leuk serveren, garneer het dan met wat muntblaadjes en citroenpartjes.