54084
post-template-default,single,single-post,postid-54084,single-format-standard,stockholm-core-1.0.5,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Wintersport vakantie om wat kilootjes kwijt te raken!

Wintersport vakantie om wat kilootjes kwijt te raken!

Wintersport vakantie om wat kilootjes kwijt te raken!

Ook in Nederland moeten we er aan geloven; het begint weer winter te worden. Het wordt weer kouder, de blaadjes vallen weer van de boom, de winterjas moet weer uit de kast gehaald worden, en misschien nog wel het allerergste, we moeten eerder opstaan omdat de auto’s weer gekrabd moeten worden. In Nederland komt men bijna altijd met deze dingen in aanraking. Maar treur niet, er zijn ook positieve kanten aan de winter. De sfeer wordt beter, je kan gezellig met je familie op de bank een kerstfilm kijken en het eten is overheerlijk. Dit laatste is voor velen vaak een valkuil. Het eten is te lekker, en je kan zo een kilootje of 2/3 aankomen rond kerst en oud en nieuw. Ook al is voorkomen beter dan genezen, je kan de kilootjes er zo afkrijgen als je het goed aanpakt. Vandaag gaan we het hebben over de volgende oplossing; wintersport. Fanatiek skiën, snowboarden of langlaufen kan, mits het fanatiek wordt gedaan, zeer goed voor je zijn. Bovendien is het erg gezellig en sfeervol.

Calorieën verbranden in de kou

Iedereen doet zijn of haar sport op een eigen niveau en een eigen tempo. Op welke manier je het dan ook doet, snowboarden, skiën en langlaufen kunnen intensieve trainingen worden. Het is de ideale manier om fit te blijven tijdens wintersport. Tijdens een onderzoek van gezond.be is er gekeken naar hoeveel je verbrand. Dit varieert door het niveau en de activiteit van de skiër. De ‘luie’ skiërs die rustig aan doen en met het tempo van de kinderen mee skiën kunnen tot zo’n 344 calorieën per uur verbanden. Voor de fanatieke skiër kan dit oplopen tot maar liefst 640 calorieën per uur. Genoeg kansen om een kilootje kwijt te raken dus!

De juiste kleding

Bij wintersport hoort uiteraard goede kleding. Je mag het namelijk niet te koud krijgen op de piste en te warm is tegelijkertijd ook niet ideaal. Online Ski Shop kan helpen bij het uitzoeken van de geschikte wintersport kleding. Met een groot assortiment aan producten van veel verschillende merken, zit er ongetwijfeld iets bij dat geschikt voor je is. Twee merken die echt aangeraden worden, zijn Salomon en Atomic. Mocht je op zoek zijn naar skikleding, kun je altijd kijken naar de geschikte Atomic ski, de Atomic Skihelmen, Atomic skibrillen en Atomic skischoenen. De skibrillen en skihelmen zijn een must vanwege de beschermende factor. Ook Salomon skibrillen en Salomon skihelmen zijn dus de moeite waard om te bekijken. Op deze manier kun je veilig de piste af. Gewond in bed of in het ziekenhuis kom je niet van de overtollige vakantiekilo’s af, dus veiligheid is belangrijk!

No Comments

Post a Comment