54467
post-template-default,single,single-post,postid-54467,single-format-standard,stockholm-core-1.0.5,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Waarom beginnen met health caps

Waarom beginnen met health caps

Steeds meer mensen zien het belang van gezond eten in. Dit kan lastig zijn, aangezien er om ons heen ontzettend veel ongezond eten wordt aangeboden. Bovendien kunnen bepaalde producten gezond lijken, maar zijn ze uiteindelijk helemaal niet zo gezond als we denken. In het drukke bestaan dat de meesten van ons leiden is het soms lastig om op gezond eten te letten. De oplossing is health caps, waarmee je de gezondheid van je lichaam een boost kunt geven. Ieder moment van de dag, wanneer jou dat uitkomt.

Hoe zit het nu precies?

Vanaf kleins af aan wordt ons al verteld hoe belangrijk het is om dagelijks vitamines binnen te krijgen. Ondanks dat hier zo op gehamerd wordt, hebben veel mensen een vitamine gebrek of krijgen ze het niet via de juiste voeding of in de juiste combinatie binnen. Wie een lang en gezond leven wilt leiden doet er goed aan om dagelijks vitamine B en C binnen te krijgen. Deze vitamines zijn water oplosbaar, wat betekent dat je ze je lichaam verlaten wanneer je er teveel van binnen krijgt. Het slaat deze vitamines niet op. Vet oplosbare vitamines zoals A, D, E en K hoef je maar eens in de paar dagen binnen te krijgen. Dit komt omdat deze vitamines opgeslagen kunnen worden in het lichaam.

Waarom is het lastig om de juiste hoeveelheid vitamines binnen te krijgen?

Allereerst delen we graag mee dat de dagelijkse hoeveelheden die aanbeveelt worden door het voedingscentrum nou niet bepaald ruim genomen zijn. Hoe kunnen zij iets zeggen over de minimale hoeveelheid die je nodig hebt, terwijl elk mens anders is en andere activiteiten heeft. Zo heb je bijvoorbeeld meer vitamines nodig wanneer je ziek of zwanger bent. Bovendien wordt maar een bepaald gedeelte van de vitamines in je lichaam opgenomen, waardoor je al gauw meer vitamines nodig hebt dan de aanbevolen hoeveelheid. Ook de combinatie waarmee je de vitamines naar binnen werkt is belangrijk. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat je de vitamines A, D, E en K samen met een vet naar binnen werkt. Doe je dit niet, dan verlaat het het lichaam gewoon weer.

Door ons drukke bestaan kan het lastig zijn om de juiste vitamines, de juiste hoeveelheden en in de juiste combinaties naar binnen te krijgen. Bovendien hebben de meeste mensen niet de kennis en weten ze niet hoe ze dit moeten aanpakken. Gelukkig is er een oplossing, namelijk health caps.

Wat zijn health caps?

Health caps is een capsule met een concentraat aan een of meerdere vitamines. Deze vitamines zijn extract uit bijvoorbeeld groente of fruit, waardoor ze heel natuurlijk zijn. Nadat het groente en fruit geoogst wordt, wordt het direct ingevroren waardoor alle vitamines en mineralen intact blijven. Vervolgens wordt er een poeder van gemaakt die je vervolgens kunt slikken middels een capsule. Deze methode werkt goed voor mensen die moeite hebben om hun dagelijkse vitamines naar binnen te krijgen. Wel is het goed om te weten dat je nog steeds groente en fruit moet eten om de dagelijkse hoeveelheden vezels naar binnen te krijgen. Vezels helpen niet alleen voor een betere stoelgang. Het zorgt er ook nog eens voor dat je minder snel darmkanker krijgt. Vind hier jouw health caps in de buurt.

Tags:
No Comments

Post a Comment