54720
post-template-default,single,single-post,postid-54720,single-format-standard,stockholm-core-1.0.5,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Verantwoordelijk gebruik maken van pre workout

Verantwoordelijk gebruik maken van pre workout

Je kan er niet meer omheen, pre workout! Een bekend fenomeen onder de fitness atleten.

Het product wordt ook nog eens flink gepromoot door influencers als Mobicep en Joel Beukers. Vrijwel iedereen kent de pre workout van Mobicep of het fenomeen “scoopie erbij” van Joel Beukers. Maar hoe verantwoordelijk is dit supplement nou? Wij lichten je graag in rondom het verantwoordelijk gebruik maken van pre workout.

Pre workout

Iedereen kent het wel van die dagen dat je moet gaan trainen maar door bepaalde redenen geen energie hebt, wat doe je dan? Het in nemen van pre workout, maar wat is pre workout nou eigenlijk en waar zorgt het voor? Pre workout is een supplement dat zorgt voor een toename van energie, focus, pomp van de spieren en meer zuurstof in je bloed om beter te trainen.

 

Pre workout bestaat uit elementen als Cafeïne, Creatine, Taurine en Branched Chain Amino Acids. Cafeïne zorgt voor het uitstellen van vermoeidheid en het stimuleert de vetverbranding. Creatine zorgt voor extra energie in de spieren en voor een pomp na de training. Taurine is ervoor om lichamelijke en geestelijke vermoeidheid te verdrijven. Deze elementen zorgen samen voor het gewenste resultaat van de pre workout.

 

Nadelen pre workout

Naast dat pre workout zorgt voor al deze geweldige effecten hangen er ook zeker nadelen aan het gebruik van dit supplement. Bepaalde pre workout supplementen bevatten troep of zelfs bepaalde drugs. Ook kan je er moeilijk van in slaap vallen en kan het zorgen voor overbelasting doordat je te zwaar wil gaan trainen.

 

Gebruik van pre workout

Als je toch besluit gebruik te maken van pre workout lichten wij je graag in hoe dit op verantwoordelijke wijze kan. Zoek een kwalitatieve pre workout uit, lees je zelf in over de kwaliteit en raadpleeg recensies! Eentje die goed naar voren komt is de pre workout C4. Gebruik het product vooral met mate! Er wordt geadviseerd om per dosering 1 maatschep in 200ml water of vruchtensap te mengen en 20-30 minuten voor de training. Wij raden het zeker af om te gebruiken als je nog kind bent. Op XXL Nutrition is er een totaal aanbod van diverse supplementen en kan je zodoende de producten met elkaar vergelijken.

No Comments

Post a Comment