54096
post-template-default,single,single-post,postid-54096,single-format-standard,stockholm-core-1.0.5,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Herbalife voor een optimale gezondheid

Herbalife voor een optimale gezondheid

De R zit weer in de maand en dat betekent dat veel mensen weer grieperig of verkouden zijn.

Door diverse oorzaken voel je je in de herfst- en wintermaanden minder prettigdan in de lente en de zomer. Je hebt minder zin om naar buiten te gaan, het is eerder donker en later licht. Het is koud en guur.

En dan komen er ook nog een diverse klachten bij zoals hoesten, niezen, verkoudheid of zelfs griep. Het lichaam heeft minder weerstand en is vatbaarder voor virussen.

Je kan jezelf hier tegen beschermen en de risico’s minimaliseren. Natuurlijk valt een verkoudheid of griep nooit te voorkomen, maar als je jezelf vooraf goed beschermt kan je ervoor zorgen dat de kans kleiner wordt om er last van te krijgen en als je uiteindelijk toch door iemand wordt aangestoken, om de duur en de verschijnselen te verlagen. Met Herbalife bijvoorbeeld

Gezond eten

Veel mensen gaan op het moment dat ze zich niet lekker voelen als een gek bezig met vitamine C. Sinaasappels uitpersen, smoothies maken of bij de drogist Vitamine C tabletten halen.

Bewezen is echter dat dit allemaal nauwelijks effect heeft. Je zal de duur van de ziekte niet verkorten en ook de intensiteit verminder je niet.

Beter is om je lichaam vooraf dagelijks optimaal te voeden met de juiste hoeveelheden eiwitten, vetten, koolhydraten vitamines en mineralen. En dit kan je doen met de voedingsproducten van Herbalife. Met Herbalife krijg je dagelijks alles binnen wat je nodig hebt. En in de juiste verhoudingen.

Daarnaast heb je de mogelijkheid, mits je jouw eetpatroon verder aanpast, om ook nog eens op een uitgebalanceerde manier af te vallen naar een gezond gewicht en is het zelfs mogelijkheid met behulp van de juiste supplementen om jouw sportprestaties te verbeteren door minder verzuring en sneller herstel.

 

No Comments

Post a Comment