54627
post-template-default,single,single-post,postid-54627,single-format-standard,stockholm-core-1.0.5,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Dit moet je lezen als je een vrouw bent

Dit moet je lezen als je een vrouw bent

Ben jij een vrouw? Wat heerlijk! Een vrouw is kracht, mooi, slim, elegant en nog veel meer! Begrijp ons niet verkeerd vrouwen zijn natuurlijk niet superieur aan de man, maar we het vrouw zijn is wel fantastisch. Het een is niet beter dan het ander, je moet het naast elkaar zien. Twee smaken die beide hun eigen karakter hebben, maar in deze tekst gaan het hebben over hoe heerlijk het is om vrouw te zijn.

 

Je hoeft geen make up

Make up dragen is natuurlijk hartstikke leuk, lekker lang voor de spiegel staan om er leuk uit zien. Veel vrouwen doen dit voor zichzelf, maar er zijn zat vrouwen die dit doen om aandacht te krijgen. Net per se van andere mannen, ware het wel dat ze dit doen voor aandacht van een ieder. Het lijkt heel onschuldig, jezelf mooier maken dan je bent, maar dit is nog best wel een dingetje. Je wordt er van afhankelijk. Je durft de deur niet meer uit zonder mascara, dikke laag foundation of een felle opvallende oogschaduw. Doe het niet, je bent prachtig zoals je bent. Laat je niet in de lure leggen door mooie praatjes. Geen enkele vrouw heeft opsmuk nodig.

 

Ga sporten

Elke vrouw moet sporten. Zie dit niet als een verplichting, maar wel als een pre om jezelf beter te voelen. Als je lekker in je vel wil zitten dan doet het heel veel met je geest als je ook lekker gaat sporten. Dit hoeft niet bijster fanatiek, maar af en toe je zelf goed in het zweet werken bevordert een hoop zaken. Je schijnt er creatiever, energieker, gezonder en gewoon over de hele line er beter uit te zien. Geloof het niet, kijk dan eens op altijdvrouwen.nl of
vrouwenaanrader.nl. Beide sites geven nog alles ideetjes om je lekkerder in je vel te laten zitten. Niet dat uiterlijk alles is, maar je kan er wel veel zelfvertrouwen uit halen dan zal je merken hoe heerlijk het is een vrouw zijn. Een krachtige, gewichtige, energieke vrouw. We girls rock!

 

No Comments

Post a Comment